Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
    мери пълно-пълно , тия компове са малко за красота
    На компа ми показва разход около 4.7 а реално ми дава 6.5-7-мерено пълно до капачката!Нещо не е в час!На баща ми старата кола-рено сценик(1.6 бензинов мотор) даваше 7 извън града-
    засичана по същия начин!И това рено е по тежко от алфата и с 5 скорости!Не ми се връзват нещата

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:11 ----------

Първоначално публикувано от RENEGATA Покажи съобщение
    Същото е и при мен.120 км/ч с темпомат на магистрала,с 2 човека ми даде 6,7 разход пълно-пълно.
    А ти с каква Алфа си?

Comment

• Моята ще я хвърлям Рекох да и налея днес нафта за 40кинта, а тя зе да повръща
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyanoff Покажи съобщение

А ти с каква Алфа си?
        156-ца SW 1,9 JTDm 150 коня
        Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
        Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
        Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
        sigpic

Comment

• гледам гледам... и не знам .. моята в момента как и да я карам ( а аз я карам по един начин ) Перник градско яко , София-Перник , и София градско и все харчи около 8-9 ... Нормално ли е не е ли ... Лятото до морето с един резервоар 900км точно с около 120 на места 220 и прочие около 6.5 ..
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
            гледам гледам... и не знам .. моята в момента как и да я карам ( а аз я карам по един начин ) Перник градско яко , София-Перник , и София градско и все харчи около 8-9 ... Нормално ли е не е ли ... Лятото до морето с един резервоар 900км точно с около 120 на места 220 и прочие около 6.5 ..
            Нормално е, студенко си е навън...
            Alfa 159 2,4 JTDm Q4
            ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
            ex Alfa 156 1,9 JTD
            ex Alfa 75 1,8

Comment

• 301км - 29.90 газ . София - Първомай - Асеновград - София като допълних на Пловдив . Доволен съм 40 км от тях са градско .
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Ново засичане.741 километра с 50 литра нафта.Маршрут обичаен.Къси градски отсечки от по 1,5 - 2 километра и извънградско(планинско) до 50 километра.Пак го закова на 6.7/100.
                Alfa Mito 1.4
                156 2.0 155 ex
                156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Не знам, какво е това градско дето го карате и как ги карате тия коли, ама на мен пълно-пълно само градско ми даде 9.9..... на приятел със Стило идентичен!
                  Mercedes S320 W220
                  Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Мойто е много 14.5 / 100 газ ма кво ме боли 0.90 стинки и с отстъпката на 0.88 това му е майката имайте предвид ,че по сливница всяка сутрин е мармалад от Христо ботев като се почне до Данаил николаев е мармалад - говора за София .
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin

Comment

• На Газпром отстъпката за газ е 7 стинки и 9 през уийкенда....

И горивата са им лудница....
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• А налягането как им е

Ramstein - Benzin

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          На Газпром отстъпката за газ е 7 стинки и 9 през уийкенда....

И горивата са им лудница....
                          Колега в грешка си отстъпката е 5ст за вс. горива само от 19ч до 07ч е 7ст както и всяка недяля също 7ст. А да ви питам колеги доволни има ли от бензиностанции Круиз.Днес ми дадоха чип за отстъпка 10ст на литър бензинче на 1,72
                          Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                          New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                            Колега в грешка си отстъпката е 5ст за вс. горива само от 19ч до 07ч е 7ст както и всяка недяля също 7ст. А да ви питам колеги доволни има ли от бензиностанции Круиз.Днес ми дадоха чип за отстъпка 10ст на литър бензинче на 1,72
                            За газ е 3 ст. През деня.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                              Колега, картончето, което ми дадоха с чипа, когато заредих за пръв и последен път там казва това, което и аз казвам.

7ст през седмицата и 9 през уикенда за всички видове горива.

Аз заредих в Петък 16.01, 12 на обяд и получих 7 стотинки отстъпка. 1.91 цена на колонка, а ми беше прихванат литър на 1.84лв
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Вижте им сайта. Аз го гледах преди няколко часа.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X